2h, 4h, tai 7h rogaining jalkaisin tai 5h rogaining fillarilla. Kotka Rogaining on Tour de Rogan ensimmäinen osakilpailu. Kilpailualue on Jukola 2026 kiilpalumaaston naapurissa ja tarjoaa osallistujille mahtavia luontokohteita löydettäväksi. Lisätietoa: www.xendurance.fi


3h, 5h, tai 8h rogaining jalkaisin tai 5h rogaining fillarilla. Vessö Roga on toinen osakilpailu Tour De Roga sarjaa. Saaristo-Porvoon idyllistä maalaismaisemaa parhaimmillaan.


3h, 5h, tai 8h rogaining jalkaisin tai 4h rogaining fillarilla. Suomen parhaat maastot odottavat. Tour de Rogan kolmas osakilpailu suuntautuu Kemiön saarelle.


28.9 Rogaining Kouvola. Lähiliikuntaa parhaimmillaan. 2h, 4h ja 6h jalkarogat tai 5h fillariroga. Tour de Rogan finaali käydään Kouvolan taajamien ympärillä. Rogainingia Kouvolassa on sanottu olevan lähiliikuntaa parhaimmillaan, niin jalan kun fillarilla. Kilpailukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla luoden Tour De Rogan finaalitapahtumasta varsin erityisen. Sarjoja on sopivasti kaikentasoisille menijöille. MTB sarjaa venytettiin viiden tunnin mittaiseksi ja jalkasarjan pisin matka on kuusi tuntia. Kerää ympärillesi 2-6 hengen tiimi ja lähde seikkailemaan Kouvolan upeaan lähiluontoon. Osallistua voi myös soolona. Urban Rogaining Kouvola käytiin loppusyksystä 2023 kauppakeskus veturilta. Kilpailualue painottui enemmän Kouvolan länsipuolelle. Tour De Rogan neljäs osakilpailu käy Kouvolan itäpuoleisilla alueilla. Radat sopivat erinomaisesti aloitteleville harrastajille sekä kokeneille Rogaining-ketuille.